Table of Contents

Teknologier


 En af de vigtigste varer som konsulenthus er viden og hvordan man bruger den. Derfor arbejder vi aktivt med at holde os opdaterede på nye teknologier, så vi altid er et skridt foran og har en platform samt et kompetencemix, der betyder, at vi kan rådgive vores kunder bedst muligt.

Projektstyring

D4InfoNet D4InfoNet består af en suite af web-applikationer, hvor anvendelse, forarbejdning og videndeling foregår digitalt. Det skaber gennemsigtighed i en lang række arbejdsprocesser og giver de bedste forudsætninger for optimering af vigtige forretningsprocesser.
dotproj Dotproject, er en Open Source Projektledelse værktøj, enkel og let at bruge for lette opgaver
HP Quality Center er kvalitetsstyring software, der tilbydes fra HP Software Division of Hewlett-Packard med mange muligheder, der er erhvervet fra Mercury Interactive Corporation. HP Quality Center tilbyder software kvalitetssikring, herunder krav ledelse, test ledelse og business processer test for IT og anvendelse i forskellige miljøer.
IbmRationalLogo Rational IBM Rational Synergy
er en opgave-baseret, software konfigurationsstyring (SCM) løsning, der samler de globale, distribuerede udviklingsteams på en samlet platform. Rational Synergy giver muligheder, der hjælper software og system udviklingsteams arbejde og samarbejde hurtigere og nemmere.
MicrosoftProjectLogo Microsoft project, der er en temmelig bred vifte af projektledelse software applikationer på markedet, Microsoft Project er et af de mest kendte såvel som en af de mest udbredte.
Pivotal Tracker er Pivotal Labs ‘software som en service produkt til agile ledelse og projektsamarbejde.
VersionOneLogo_AONW VersionOne, er nummer et Agile planlægning og projektledelse værktøj, som hjælper udviklingsteams leverer arbejder software hurtigere ved at forenkle proceduren for planlægning, sporing og styring af agile software-projekter.

Web / CMS / Dokumentation / Synkronisering

dokuwikilogo DokuWiki er meget enkel at bruge open source wiki-software, der ikke kræver en database, og det er først og fremmest sigte på at skabe dokumentation af nogen art.
joomla-logo Joomla er et Content Management System website med mange fordefineret design skemaer
MicrosoftFrontpage Microsoft Frontpage er en udgået WYSIWYG HTML editor og web site administration værktøj fra Microsoft til Microsoft Windows-linje af operativsystemer.
 WordpressLogo WordPress er et gratis og open-source blogging værktøj og et content management system (CMS) baseret på PHP og MySQL
PCloud-logo pCloud er en gratis “cloud” tjeneste ti at gemme og synkronisering af filer.
Microsoft Azure er et cloud computing service fra Microsoft udviklet til application management igennem Microsoft-managed data centre. Det giver software as a service (SaaS), platform as a service (PaaS) og infrastructure as a service (IaaS) og supportere mange programmering sprog, værktøjer, og frameworks, samt Microsoft-specifikke og tredje-part software og systemer.

Simulering

64px-Icon-Matlab Matlab which stands for Matrix Laboratory, er en numerisk computing udviklet af MathWorks. MATLAB tillader matrix manipulationer, plotning af funktioner og data, implementering af algoritmer, oprettelse af brugergrænseflader, og samspil med programmer skrevet i andre sprog, herunder C, C ++, Java, og Fortran.
OpenCV_Logo OpenCV, er en af de mest populære computer vision toolkits, og i det seneste år, de har været at integrere flere GPU forarbejdning til kernen.
OpenGL, the Industry’s Foundation for High Performance Graphics.
Opnet, software virksomhed, der tilbyder performance management til computernetværk og applikationer.

Udvikling

AndroidStudio Android Studio er et integreret udviklingsmiljø (IDE) til udvikling på Android-platformen.
eclipseAONW_logo Eclipse, er et open source-fællesskabet, hvis projekter er fokuseret på at opbygge en åben udviklingsplatform som består af strækbare rammer, værktøjer og runtime til videre byggeri, implementering og styring af software i hele livscyklussen.
embeddedLinux Linux embedded, Operativsystemer baseret på Linux-kernen anvendes i indlejrede systemer såsom forbrugerelektronik (dvs. dekodere, smart tv, i køretøjet infotainment (IVI), netværksudstyr (såsom trådløse routere), maskinstyring, industriel automation, navigation udstyr, rumfartøjer flyvning software og medicinske instrumenter generelt).
MicrosoftVisualStudio Microsoft Visual Studio er et integreret udviklingsmiljø (IDE) fra Microsoft. Det bruges til at udvikle computerprogrammer til Microsoft Windows, samt web-sites, web-applikationer og web-tjenester.
MicrosoftTFSLogo Microsoft Team Foundation Studio (TFS) giver kildekode forvaltning (enten via Team Foundation Version Control eller Git), rapportering, krav management, projektledelse (både agil softwareudvikling og vandfald teams), automatiseret bygger, lab management, testning og frigivelse ledelseskompetencer.
wpf-logo1 Microsoft Windows Presentation Foundation (WPF) er en grafisk undersystem til at gøre brugergrænseflader i Windows-baserede programmer fra Microsoft.
Microsoft Windows Communication Foundation (WCF)
nHibernateLogo NHibernate er et objekt-relationel mapping (ORM) løsning til Microsoft .NET platformen. Det giver en ramme for at kortlægge et objekt-orienteret domæne model til en traditionel relationel database.
Qt_logo.svg Qt er et cross-platform program som er meget brugt til at udvikle software, der kan køre på forskellige software og hardware-platforme med ringe eller ingen ændring i kodebase, og samtidig have den magt og hastighed på native applikationer.
ResharperLogo ReSharper gør Microsoft Visual Studio en meget bedre IDE.
.NET-Udviklere verden over spekulerer på, hvordan de nogensinde har levet uden ReSharper kode inspektioner, refactorings og navigation.
SubversionLogo Subversion er en Versions og revisionskontrol-system fordelt som gratis software i henhold til Apache License.
sqliteLogo SQLite er en relationel database management system, der er indeholdt i en C programmering bibliotek. SQLite er ikke implementeret som en separat proces, en klient program, der kører i en anden proces adgang, men det er en del af det at bruge programmet.
VisualAssistLogo Visual Assist er et plugin til Microsoft Visual Studio som er udviklet af Whole Tomato Software. Det øger primært IntelliSense og syntaksfremhævning. Det øger også kode forslag, giver refactoring muligheder og stavekontrol støtte for kommentarer.

Referencer:

1. Succeeding with Agile

2. Agile product development with Scrum

3. Forming Agile Contracts

4. Learning Agile: Understanding Scrum, XP, Lean, and Kanban

5. Prince2, Projektledelse med succes

6. Matlab for engineers and scientists

7. Multiple View Geometry in Computer Vision

8. Learning OpenCV

9. OpenGL Programming Guide: The Official Guide to Learning OpenGL

10. Building embedded linux systems

11. Opnet computer network simulation

12. Getting started with owncloud

13. Version control with subversion

14. Programming with QT